Start

Om mig

Julkalender Kungens Kurva Shoppingcenter

Uppdrag som frilans för THE STORE AGENCY november/december 2017. Julkalender med totalt 24 luckor i 3 format (liggande, stående och kvadrat) för marknadsföring på sociala medier och på shoppingcentrets digitala tavlor.

Göteborgs Filmfestival 2017

Trailer 2017

För byrån WE ARE MORE och kunden Göteborgs filmfestival gjorde jag rörliga digitala variationer utifrån marknadsmaterialet som byrån tagit fram. Trailern visdaes på Göteborgs stads digitala skärmar ute i staden och webb alternativ fanns för annonsering på olika webbsidor infr festivalen.

Musikano

Julkalender Kungens Kurva

Ett verkligt uppdrag där jag som frilans tog fram 24st kalenderluckor i 3 olika format för marknadsföring på sociala medier och på shoppingcentrets digitala skärmar. På uppdrag åt stockholmsbyrån THE STORE AGENCY, december 2017.

Sommar rabbater

IKANO-Huset i Linköping

IKANO-Huset hade under sommaren en kampanj då dom delade ut rabatt häften till sina kunder med erbjudanden i gallerians butiker. Till detta fick jag i uppdrag att skapa en rörlig annons för gallerians digitala skärmar.

Sound Effects

BURGER KING - Logo Reveal

Ej officiel logo reveal för BURGER KING som jag gjort under kursen Motion Design 2 på Berghs. Arbetat i programmen After Effects, Blender (3D) & musik framtagen i Moodelizer.